Despre noi

Gradinita cu program prelungit “Prichindeii” isi propune sa ofere servicii educationale moderne, destinate copiilor intre 3 si 6 ani si familiilor acestora, prin ingrijirea si educarea prescolarilor intr-un mediu educational de calitate asigurat de cadre didactice calificate.
Grădiniţa cu program prelungit ,,Prichindeii” a fost înfiinţată în anul 1961 în clădirea de la adresa: str. Libertatii nr, 3.
La început a funcţionat cu 4 grupe de program prelungit, in prezent functionand cu 5 grupe de prescolari.
În anul 2004, luna mai, din iniţiativa cadrelor didactice, a copiilor şi a părinţilor, unitatea preşcolară îşi schimbă denumirea din ,,Grădiniţa cu program prelungit nr. 1″ în Grădiniţa cu program prelungit ,,Prichindeii”.

Prestigiul unităţii creşte şi este solicitată de tot mai multi copii şi părinţii acestora, astfel încât sălile de clasă devin neîncăpătoare.
Grădiniţei cu program prelungit ,,Prichindeii”, unitate cu personalitate juridică, îi este arondata structura Grădiniţa cu program normal nr. 6., unde in prezent isi desfasoara activitatea 5 grupe de prescolari.

Gradinita Prichindeii reprezinta locul in care:

  • copilul dumneavoastra va primi toata atentia de care are nevoie pentru a-si atinge intregul potential;
  • echipa de cadre didactice este ultracalificata, ceea ce inseamna ca este  antrenata sa puna accent pe dezvoltarea intelectuala si emotionala a celor mici astfel incat atunci cand acestia termina gradinita sa fie complet pregatiti pentru scolaritate;
  • echipa de cadre didactice pune in aplicare un curriculum plin de proiecte interesante, la baza carora sta invatarea experientiala;
  • se pune accent pe parteneriatul cu parintii;
  • nu sunt neglijate activitatile  extracurriculare, acestea fiind intotdeauna legate de tematica din programa, cu scopul de a fixa  si imbogati notiunile deja invatate.

 

Vedeti mai multe despre gradinita noastra, caracteristici si activitati speciale!

Echipa de educatori  Viziunea gradinitei  Misiunea noastra  Beneficii copii si parinti  Proiectele gradinitei